Pasen recept: Paasbrownies

Maak brownies en versier dit met chocladeganache en geel glazuur en eventueel extra paasdecoratie.

Maak heel eenvoudig chocoladeganache door 100 gram pure chocolade langzaam te smelten in 100 ml slagroom. Dit kan gewoon in de magnetron, af en toe even roeren. Dit spreid je uit over de brownie en laat je afkoelen in de koelkast, tot de chocola wat steviger is geworden.

Voor het gele glazuur heb je een beetje vloeibare gele kleurstof voor voeding nodig, een paar lepels poedersuiker en citroen- of limoensap. Doe eerst een paar druppels gele vloeistof bij de poedersuiker en vul dit aan met het sap. Roer dit steeds door met bijvoorbeeld een gebaksvorkje. Het moet net vloeibaar zijn. Dit giet je uit over de brownie.

Tips en ervaringen welkom!

Heb jij een ander Paasrecept of dit recept geprobeerd? Ik hoor het graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: