Chocolade-
cake in mok
Simpel en indrukwekkend
Heb je nog geen toetje bedacht voor kerst? Geen probleem, je maakt in een paar minuten een indrukwekkend kerstdessert met dit recept.
Chocoladecake in mok: het recept
Per persoon:
- 4 eetlepel zelfrijzend bakmeel
- 1,5 eetlepel suiker
- 1 eetlepel cacaopoeder
- 3 eetlepels melk
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 30 gram witte chocolade
Bereiding chocoladecake in mok
Roer de eerste 5 ingrediënten door elkaar. Verdeel de witte chocolade er doorheen. 2 minuten op 750-800 Watt in de magnetron. Klaar!!!


Beetje poedersuiker erover om toch nog een witte kerst te hebben.
Warm het lekkerst!

Tips en ervaringen welkom!
Heb jij een ander recept voor cake in mok of dit recept geprobeerd? Ik hoor het graag!