Chocoladecake in mok

Chocolade-
cake in mok

Simpel en indrukwekkend

Heb je nog geen toetje bedacht voor kerst? Geen probleem, je maakt in een paar minuten een indrukwekkend kerstdessert met dit recept.

Chocoladecake in mok: het recept

Per persoon:

  • 4 eetlepel zelfrijzend bakmeel
  • 1,5 eetlepel suiker
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 3 eetlepels melk
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 30 gram witte chocolade

Bereiding chocoladecake in mok

Roer de eerste 5 ingrediënten door elkaar. Verdeel de witte chocolade er doorheen. 2 minuten op 750-800 Watt in de magnetron. Klaar!!!

Beetje poedersuiker erover om toch nog een witte kerst te hebben.

Warm het lekkerst!

Tips en ervaringen welkom!

Heb jij een ander recept voor cake in mok of dit recept geprobeerd? Ik hoor het graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: